آشپزی و فرآوری شکار

مباحث موردي
نمایه کاربر
bowman
پست: 1756
تاریخ عضویت: دو شنبه 4 اردیبهشت 1391, 5:32 am

آشپزی و فرآوری شکار

پستتوسط bowman » شنبه 6 آبان 1391, 7:36 am

با سلام
کمتر کسی هست که شاورمای ترکی یا همون کباب ترکی خودمون رو نخورده باشه
اما آیا با گوشت شکار هم امتحان کردید؟
ابتدا مقداری پیاز و گوجه و فلفل دلمه و قارچ را خورد کرده و با مقداری کره کمی تفت بدید به اندازه ای که آب گوجه در نیاد و آبکی نشه
تصویر

حالا میتونید هم گوشت قرمز داشته باشید به تنهایی هم میتونید مخلوطی از گوشت قرمز و سفید داشته باشید

تصویر

مثلا گوشت کبک با گوشت گوسفند یا گوشت خرگوش با مرغ یا گوشت خرگوش و کبک ووووو

مقداری چربی گوسفند یا کره را در ماهی تابه بریزید و بعد گوشت را به آرامی تفت بدید تا آب بیندازد حالا آب آن را دوربریزید و بعد دوباره با مقداری کره یا چربی تفت بدید تا سرخ شود

تصویر

حالا گوشت سفید را هم با چربی گوسفند یا کره تفت بدید تا طلایی شود

تصویر
در تمام این مراحل نمک و فلفل سیاه یادتون نره

حالا این دو را با هم مخلوط و سرو کنید
نوش جان
موفق باشید
مسعود
يك شكارچي یا انسان طبيعت گرد بايد بتونه وسايل و ابزارهاي لازمش رو خودش بسازه تصویر
http://masuodp2000.aminus3.com
http://www.mahigiran.com

نمایه کاربر
hossien
پست: 674
تاریخ عضویت: دو شنبه 4 اردیبهشت 1391, 9:35 am
تماس:

Re: آشپزی و فرآوری شکار

پستتوسط hossien » شنبه 6 آبان 1391, 10:50 am

جا داره از بابی هم بخاطر غذای فوق العاده اش هم تشکر فراوان کنم و ازتون می خوام حتما فرصتی دست داد بابک به اشپزخانه هدایت کنید برای درست کردن غذا های که تو عمرتون شاید تا حالا امتحان نکردید :ymblushing: :x :p :D

تصویر
Move,Mount,Shot
افتادگی آموز اگر طالب فیضی/هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

نمایه کاربر
taxidermist
پست: 2135
تاریخ عضویت: دو شنبه 4 اردیبهشت 1391, 1:43 pm
محل اقامت: global village
تماس:

Re: آشپزی و فرآوری شکار

پستتوسط taxidermist » شنبه 6 آبان 1391, 9:24 pm

حسین جان برادر عزیز"بنا به فرموده ادمین از بکار گیری کلمات رکیک و سخیف در مورد این بنده پر گناه خدا خودداری می کنم"
این چه عکسیه گذاشتی!!!!! می ذاشتی لباسامو عوض می کردم بعد!!!!
تصویر
هیچوقت نمی توانید با مشت گره کرده دست کسی را به گرمی بفشارید....مهاتما گاندی

نمایه کاربر
001
پست: 1099
تاریخ عضویت: دو شنبه 4 اردیبهشت 1391, 5:16 pm

Re: آشپزی و فرآوری شکار

پستتوسط 001 » یک شنبه 7 آبان 1391, 3:47 am

ای خدا بگم چیکارتون نکنه! سر صبی دهنم اب افتاد! چیه این عکسا! :) :ymhug:
ولی این تاپیکو خیلی دوست دارم. لطفا" تو آموزش ادامه بدین.

سهیلا
پست: 212
تاریخ عضویت: دو شنبه 27 شهریور 1391, 8:31 am
محل اقامت: کرمان

Re: آشپزی و فرآوری شکار

پستتوسط سهیلا » یک شنبه 7 آبان 1391, 5:17 am

وای بابک خان حیف چرا کلاه و پیش بند آشپزی نبستین اگه اونجوری بود واقعا عکس حرفه ای میشد و درچند سال آینده به قیمت گزاف به فروش میرفت وای که چقد خوب میشد

نمایه کاربر
001
پست: 1099
تاریخ عضویت: دو شنبه 4 اردیبهشت 1391, 5:16 pm

Re: آشپزی و فرآوری شکار

پستتوسط 001 » یک شنبه 7 آبان 1391, 5:44 am

سهیلا نوشته شده:وای بابک خان حیف چرا کلاه و پیش بند آشپزی نبستین اگه اونجوری بود واقعا عکس حرفه ای میشد و درچند سال آینده به قیمت گزاف به فروش میرفت وای که چقد خوب میشد

عاااااااالیییییی بوووود :D :)) :)) :)) :))
ولی بابک همین طوریش ترسناکه دیگه احتیاج به کلاه و پیشبند نیست =))
بابک جون جاست کیدینگ رفیق. میدونی که چش مایی ;)

نمایه کاربر
taxidermist
پست: 2135
تاریخ عضویت: دو شنبه 4 اردیبهشت 1391, 1:43 pm
محل اقامت: global village
تماس:

Re: آشپزی و فرآوری شکار

پستتوسط taxidermist » یک شنبه 7 آبان 1391, 6:37 am

يعني مگه نبينمتون!!!سهيلا خانم دارم براتون!!! :-w سيد ممد خيلي خوشت اومد؟؟؟ :-?
هیچوقت نمی توانید با مشت گره کرده دست کسی را به گرمی بفشارید....مهاتما گاندی

نمایه کاربر
orum_hunter
پست: 369
تاریخ عضویت: شنبه 16 اردیبهشت 1391, 8:54 pm
محل اقامت: اورمیه
تماس:

Re: آشپزی و فرآوری شکار

پستتوسط orum_hunter » دو شنبه 15 آبان 1391, 8:53 pm

آبگوشت کبک کنار رودخونه و تو دل طبیعت جای همه خالی...
البته بعد از خوردن ابش یادم اومد عکس بگیرم :D
تصویر

نمایه کاربر
amin
Site Admin
پست: 2708
تاریخ عضویت: جمعه 1 اردیبهشت 1391, 5:19 pm
محل اقامت: اهواز

Re: آشپزی و فرآوری شکار

پستتوسط amin » سه شنبه 16 آبان 1391, 4:36 am

بيا اين ور بازار
تصویر
او را خود التفات نبودي به صيدمن
............................ من خويشتن اسير كمند نظر شدم

نمایه کاربر
soror
پست: 90
تاریخ عضویت: سه شنبه 11 مهر 1391, 11:14 am

Re: آشپزی و فرآوری شکار

پستتوسط soror » سه شنبه 16 آبان 1391, 7:04 am

به به هرچند شكار رو دوست ندارم اما اين قسمتش رو ميپسندم =p~
خورش كبوتر يكي از دوستان رو هم بيش از همه ميپسندم البته
اين كباب بالايي هم واقعاً به تحمل دودش ميارزه
تير زدن ؟ يا هدف زدن؟ مسئله اين است!


بازگشت به “عمومي”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان